Har du tröttnat på att spela på de vanliga munspelen "direkt ur asken"? Är du sugen på att få ut mer ton? Tycker du att munspelet "väser" för mycket, eller låter ostämt. Varför kasta det? Inga problem... Det går alldeles utmärkt att fixa det. Hör av dig så hjälper jag dig. 

Om du behöver ha din gitarr, bas (akustisk eller el) justerad, intonerad, reparerad så är du välkommen att höra av dig till mig.  

Om du har möjighet att se Thåström under hans turné nu, så missa det inte. Karl´n blir bara bättre och bättre (och sprattligare) ; )

2009-02-21

Senare idag åker jag och min son till Stockholm i två dagar. Vi ska se AC/DC på Globen på söndag. Det är anledningen till att det kan dröja ett par dagar extra innan jag svarar på era mejl.

2009-02-21 

Oj, oj,oj...! Söndagens konsert med AC/DC på Globen var en riktig höjdare. Jag var inte ensam om att vara snart 50 år (eller 60). Jag var inte ensam om att vara omringad av 15- 20- 25- 30- 35- 40- 45 åringar. Det var SPIKfullt. Jag var inte ensam om att knyta näven i luften och vråla rakt ut. Och förmodligen inte heller ensam om att vara röstlös och ledbruten dagen efter. Ja, detta säger allt.

Jobbcoachning.

Arbetsförmedlingen har på uppdrag av regeringen startat Jobbcoachning.

Kompletterande aktörer jobbar tillsammans med enskilda coacher, där man hjälper till att vägleda arbetssökande in på eller tillbaka till arbete.

Jag arbetar tillsammans med SAJ Förmedlingsbyrå i Skövde. Gå gärna in på SAJ;s hemsida och läs mer.